Dostava - politika dostave

Način in strošek dostave ter obdelava naročila 
Cena standardne dostave (na dom v 1- 5 dni, za države članice EU; 3 - 10 delovnih dni) paketa je 2,00 €, za države EU lahko preverite tukaj; cena dostave v EU. Pošta Slovenije in DPD večino paketov dostavita že naslednji delovni dan po oddaji paketa. V primeru izbire načina plačila z nakazilom na račun podjetja Inverse d.o.o. (po ponudbi/predračunu) se lahko dostava zamakne, saj gre naročilo naprej v proces obdelave po prejemu plačila po ponudbi/predračunu.

Pošiljko lahko prevzamete osebno ali pa jo v vašem imenu prevzame pooblaščenec, zakoniti zastopnik ali skrbnik. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, vam bo Pošta Slovenije poslala sporočilo z navodili, kje lahko paket prevzamete oz. koga lahko kontaktirate, da vam paket ponovno dostavijo. Prav tako se lahko za nov termin dostave po telefonu dogovorite z dostavljavcem DPD-ja.​

Račun za vaše naročilo boste prejeli v roku 24 ur na vaš e-mail naslov s katerim ste oddali spletno naročilo. Paket gre od nas v najhitrejšem možnem času. Če so produkti na zalogi, so ponavadi oddani v pošiljanje še isti dan. Produkte lahko prevzamete tudi osebno v Celju (Nušičeva ulica 3, 3000 Celje) 

Strošek dostave
Pri osebnem prevzemu je vedno poštnina brezplačna.

Strošek dostave je odvisen od števila naročenih paketov naročila:
1.     Dostava za 1 paket znaša 2,00€.
2.     Dostava za 2 pakete znaša 3,50€.
3.     Dostava za 3 pakete znaša 4,00€.
4.     Dostava za 4 pakete znaša 4,50€.
5.     Dostava za 5 do 9 paketov znaša 5,00€.
6.     Dostava za 10 paketov ali več je brezplačna.

Dostava kamorkoli na območju Slovenije in v države članice Evropske Unije, kjer je cena za dostavo drugačna kakor tudi dostavni čas, kar lahko preverite na povezavi; cenik dostave v druge države EU. Pošta Slovenije in DPD pakete dostavljata na naslov, vnešen ob oddaji naročila. Ker dostavna služba produkte dostavlja znotraj delovnega časa Pošte Slovenije (in obhodnega časa poštarja določenega območja), se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov. Na primer v službo. Enako seveda velja tudi za dostavno službo DPD.

Če je izbrana dostava na službeni naslov, bo dostavljavec izročil paket pooblaščeni osebi za prevzem pošiljk v podjetju. Če vas včasu dostave ni na predvidenem mestu (podjetje, pisarna, bolnišnica, študentski ali dijaški dom itd.), bo dostavljavec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za nadaljnje ukrepanje. Ponavadi zadošča obisk najbližje pošte, lahko pa jih pokličete, da vam pošiljko ponovno dostavijo.​

Dobavni roki
O morebitnih daljših dobavnih rokih oz. nedobavljivih produktih vas bomo preko e-pošte sproti obveščali. V primeru, da vam daljši dobavni rok ne ustreza, nam lahko to sporočite in bomo preklicali naročilo oziroma se dogovorili za kakšno drugo možno rešitev.

V kolikor vas ni bilo na naslovu za dostavo in ste prejeli obvestilo, da vas pošiljka čaka na pošti, lahko kontaktirate naslovno pošto, ki vam pošiljko ponovno dostavi.

Če boste nekaj dni odsotni, lahko pri oddaji vašega naročila v komentar zapišete tudi željeni datum odpreme vašega paketa. To pomeni, da pred tem datumom vaš paket ne bo poslan na navedeni naslov.

Za dostavo poskrbi Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku petih delovnih dni. Za vse dodatne informacije nas pokličite +386 (0)70 451 516 ali pošljite elektronsko pošto info.indigoenergizer@gmail.com.

Dobavne roke v druge države si lahko pogledate na spletnem mestu Dostava v druge države.

Obravnava poškodovanih pošiljk (odškodnine)
Če ste ob prevzemu pošiljke opazili, da je produkt ali pošiljka poškodovana, lahko vložite postopek odškodnine pri Pošti Slovenije. To storite tako, da pošiljko (embalažo + vsebino) prinesete na pošto, takoj, ko opazite poškodbo najkasneje v roku 30 dni od prevzema pošiljke. Na pošti opozorite, da je potrebno izpolniti Zapisnik o poškodovani pošiljki, ki ga podpišete tudi vi. Po prejetju vse potrebne dokumentacije, se na Pošto Slovenije poda zahtevek za odškodnino. Zahtevek na Pošti Slovenije komisijsko obravnavajo in na podlagi odgovora ali odobritve se vrne kupnina ali naroči nov produkt.

​Če vam je paket dostavil DPD in ugotovite, da je produkt poškodovan, lahko vložite postopek odškodnine. Škodo je potrebno prijaviti v roku 7 koledarskih dni od datuma prejema paketa na e-naslov info.indigoenergizer@gmail.com ali po telefonu na številko +386 (0)70 451 516. Ob prijavi škode bomo potrebovali tudi fotografije paketa, embalaže (notranje in zunanje), poškodovanega produkte, DPD nalepke in pa opis poškodbe.